logo

03.10.2019 GELDER DERNEĞİ 3.GIDA TARIM FUARINDA.

03.10.2019 GELDER DERNEĞİ 3.GIDA TARIM FUARINDA.

03.10.2019-ELFED (Elazığ Dernekler Federasyonu) na bağlı Genç Elazığlılar Derneği (GELDER) Elazığ 3. Gıda Tarım fuarında TOHUMCU ANA standında ev sahipliği yaptı.Malatya Teknokent yarışmasında Türkiye 5. olmayı başaran Tohumcu Ana Projesi vesilesiyle kurulan Tohumcu Ana Şirketi'nin standı büyük ilgi gördü.Tarım Bakan Yardımcısı Sayın Hadi Tunç, Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Milletvekilleri Sayın Tolga Ağar ve Sayın Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Sayın Kutbettin Demirbağ, ETSO Başkanı Sayın Asilhan Arslan, Elazığ Tarım İl Müdürü Sayın Turan Karahan, sayın Prof. Dr. Bilal Çoban ve birçok misafire ev sahipliği yaptı. 

Türkiye'de üreticinin önünü açan ve Tarım sektöründeki inovatif gelişmeleri çiftçilerle buluşturan tohumcuana.com e-ticaret sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fuad Ülger;

Tohumcuana.com şirketi olarak çiftçilerimizin yararına olan tüm gelişmelerden çiftçilerimizi haberdar edip gerekirse sekreteryalarını yürütüp kalkınmaları için elimizden gelen gayreti ben ve ekibim göstereceğiz. Üretilen ürünleri gerçek fiyatlarıyla ve ucuz lojistik hizmetiyle son alıcıya ulaştıracağız. Bakanlık destekli bir site olması münasebetiyle bakanlık izni olmayan ve denetime tabi olmayan hiçbir ürün sitemizde yer almamaktadır. Şu an için 15 farklı ilden tedarikçilerimiz mevcut. Kısa vadeli planlarımız arasında bu sayıyı ilk etapta 40 sonrasında ise tüm ülkeye yaymak için yoğun mesai harcayacağız. Ben standımıza ziyarete gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ve tüm Elazığ ve bölge halkını fuara davet ediyorum dedi.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.