logo

“Girişimci Kente Doğru” Projesi Tecrübe Transferlerinin Dördüncüsü Yapılacak

“Girişimci Kente Doğru” Projesi Tecrübe Transferlerinin Dördüncüsü Yapılacak

Kısa adı ELFED olan, Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanlığında, Elazığ TSO, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklığında Elazığ’da uygulanmasına başlanan “Girişimci Kente Doğru” projesi kapsamında 5 Haziran 2014 Perşembe günü Elazığ Belediyesi Toplantı Salonu’nda Saat:10.00’da Tecrübe Transferi Toplantılarının dördüncüsüne işadamı Osman Benzeş ve Abdullah Kiğılı konuk oluyor.

Konu hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Proje Koordinatörü Doç. Dr. Sayım Yorgun şu bilgileri verdi: “Elazığ’da girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere hazırladığımız proje kapsamında gerçekleştirilen Tecrübe Transferleri Toplantısı’nın dördüncüsünü 5 Haziran Perşembe günü gerçekleştireceğiz. Tekstil dünyasının duayenleri APS Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Benzeş ve Kiğılı markasının yaratıcısı Abdullah Kiğılı toplantıya katılacaklar.

Ödüllü “Liseliler Girişimcilik Yarışmasına” başvurular devam ediyor ve 30 Eylül 2014 tarihine kadar sürecek. Elazığ’daki liseli gençlerin yarışacağı yarışmada konu sınırlaması olmaksızın, yeni fikirler ve yeni projeler yarışacak. Projeye ilişkin tüm detaylara Elazığ Dernekler Federasyonu     (ELFED) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın sitesinden ulaşılabilir. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Binasında yer alan Ar-Ge Birimine projelerin süresi içinde teslim edilmesi gerekiyor.

Yarışmada dereceye gireceklere parasal ödüllerin yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde girişimcilik eğitimi verilecek ve birinci olan girişimciye ve projesine, İTÜ Çekirdek’in kriterlerine uyması ve ARI Teknokent yönetimi tarafından uygun bulunması halinde, İTÜ ve İTÜ Çekirdek tarafından projenin ticarileştirmesine destek hizmeti verilecektir”.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.