logo

"Girişimci Kente Doğru" Projesi Tecrübe Transferi Toplantılarının Üçüncüsü Yapıldı

"Girişimci Kente Doğru" Projesi Tecrübe Transferi Toplantılarının Üçüncüsü Yapıldı

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) tarafından hazırlanan İç İşleri Bakanlığı destekli ve Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü , Elazığ Ticaret Sanayi Odası iş birliğinde yürütülen “Girişimci Kente Doğru” projesi kapsamında Tecrübe Transferi Toplantısını üçüncüsü yapıldı.Doç. Dr .Sayım YORGUN’un yönettiği toplantıya konuşmacı olarak Elazığlı iş adamı Süleyman ORAKÇIOĞLU ile Dr. Fatih ANIL katıldı.

İş adamı Fatih ANIL gençlere sevdikleri işi yapmaları  tavsiyesinde bulunarak dünya şirketlerinde çalışabilecek kapasitede kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti.Gençlere okurken de çalışmalarını,bu çalışmanın insanlarla ilişkileri  güçlendirdiğini ve hayatta atacakları adımlarda da onlara yardımcı olacağını söyleyerek ileride yapacakları işlerde  iki hususa dikkat etmeleri gerektiğini belirterek 1.Sevdiğiniz iş,2.Kişinin yapısına uygun  iş olduğunda başarının geleceğini söyledi.

Süleyman ORAKÇIOĞLU ise insanın asıl sermaye gücünün aklı olduğunu söyledi.İnsan aklını çalıştırdığı zaman farkındalık yaratabileceğini bunu yaptığı zamanda rakiplerine fark atacağını ve kendinden örneklerde vererek akıl gücüyle bütün sorunları çözebileceğini söyledi.

Tecrübe Transferleri Toplantısının sonunda  Süleyman ORAKÇIOĞLU’na Elazığ Belediye Başkan  vekili Asım NASIRLI,İş adamı DR. Fatih ANIL’a da Elazığ Belediye Kültür Müdürü Uğur BALIBEY tarafında onurluk ödülü verildi.

Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.