logo

ELFED’ten Kurumlara Ziyaret

ELFED’ten Kurumlara Ziyaret

ELFED’ten Elazığdaki Kurumlara Ziyaret


ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli, Genel Sekreter Kazım Gökhan Elgin, Genel Başkan Yardımcıları Sayım Yorgun ve Necati Altunbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Ağar, Mustafa Sartık ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Özay oluşan ELFED heyeti Elazığ Temasları kapsamında ilin kurumlarına ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulundu.


Bu kapsamda ilk olarak Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran’a ziyaret edildi. Ziyarette Emniyet Müdürümüz Genel Başkanımız Faik İçmeli’ye Emniyet Teşkilatına vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. ELFED’e çalışmalarında başarılar diledi.


Daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edildi. Milli Eğitim Müdürü A. Aziz Düzyol ile yapılan görüşmeler neticesinde ELFED’in öncülüğünde gerçekleştirilecek projelerde işbirliği yapılması konusunda mutabık kalındı.


Heyet temaslar kapsamında bundan sonraki çalışmalarda ELFED’in işbirliği yapması muhtemel Fırat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, MÜSİAD, ETUDER gibi kurum ve kuruluşları ziyaret edilerek fikir alışverişinde bulundu.




Copyright 2022 - Tüm Hakları Saklıdır.